CND SPA Manikúra

26.02.2017 17:52

Jako novinku jsme si pro Vás připravili revitalizační rituál pro probuzení lesku pokožky rukou. Spa péče BRIGHT CITRON™ obnovuje lesk pomocí rostlinné směsi hydratačního medu a čistící limetky. Toto vyživující složení dodává pleti živější vzhled, zatímco teplá jantarová vůně a růžový grapefruit probouzí smysly. Zlepšuje každou náladu.

Ošetření obsahuje :

Zjemňující koupel. Osvěžující mořská sůl se směsí rostlinných výtažků čistícího citrusu kaffir a hydratačního medu, hluboce čistí nečistoty a zjemňuje pokožku, přičemž zachovává vlhkost. Zanechává pleť zářivě hladkou a jemně parfémovanou s tóny růžového grepu a jantaru.

- Úpravu nehtů, ošetření nehtové kůžičky

Krémový pečující jemný peeling se směsí rostlinných výtažků čistícího citrusu kaffir a hydratačního medu, Pomocí vlhkých částic jemně odstraňuje nečistoty a staré vrstvy buněk, přičemž zachovává vlhkost. Dodává pokožce dokonalý vzhled a lesk.

Pečující maska se směsí rostlinných výtažků hydratačního medu a čistícího citrusu kaffir pro osvěžení a rozjasnění pleti.

-Lehké vyživující mléko se směsí rostlinných výtažků zvlhčujícího medu a zklidňujícího citrusu kaffir zajišťuje celodenní výživu a hydrataci pokožky. Zanechává pleť hedvábnou, jemnou, zářivě hladkou a jemně parfémovanou s tóny růžového grepu a jantaru.

Manikúru lze doplnit o lakování dlouhotvajícím lakem VINYLUX nebo aplikací SHELLAC. 

 

Cena 350 Kč